Hebe clinic otvorila svoje brány

Máme za cieľ sprístupniť prvotriedne služby estetickej chirurgie za dostupné ceny širokej verejnosti.

plasticka-chirurgia-hebe-clinic.jpg

Klinika plastickej chirurgie Hebe clinic otvorila svoje brány v čarovnom a tichom prostredí Bardejovských Kúpeľov.

Čo je víziou a cieľom mladej kliniky Hebe clinic?  

Našou víziou je priniesť vysoko kvalitné služby plastickej chirurgie do prešovského regiónu, ktoré patria k štandardu v mnohých regiónoch Slovenska, avšak v našom regióne doposiaľ nemajú veľké zastúpenie.

Doplnenie príspevku:

Od 1.2.2020 ponúkame naše služby ako centrum plastickej chirurgie s klinikami v Košiciach a Bratislave. Zároveň sme rozšírili ponuku plastických operácií a tiež aj tím špičkových plastických chirurgov.

Máme za cieľ sprístupniť prvotriedne služby estetickej chirurgie za dostupné ceny širokej verejnosti, a dokázať, že starostlivosť o svoj vzhľad už nemusí byť len snom, respektíve výsadou určitej časti obyvateľstva. Chceme poskytovať nadštandardnú starostlivosť o krásu prostredníctvom série omladzujúcich a korektívnych chirurgických zákrokov, a môcť tak zvýšiť sebavedomie čo najväčšiemu počtu žien a mužov po celom Slovensku a aj v zahraničí. Váš spokojný výraz na tvári po vykonaní vami zvolenej procedúry je našim najväčším zadosťučinením.

 

Sú naše služby vhodné pre vás?

Ponúkame škálu anti-agingových a korektívnych zákrokov v lokálnej anestézii a naše portfólio služieb máme záujem postupne rozšíriť o zákroky s celkovou anestéziou. Staviame na skúsenostiach a odbornosti nášho zohraného tímu plastických chirurgov, asistujúceho personálu a zamestnancov zameraných na zákaznícky servis a poskytovanie informácií.

Na klinike Hebe clinic môžete rátať s empatickým, no zároveň profesionálnym prístupom voči klientovi, individuálnym posudzovaním každého prípadu, a personálom, ktorý kladie bezpečnosť klienta na prvé miesto. Zákroky sa vykonávajú v sterilnom prostredí, ktoré zodpovedá prísnym európskym normám.

 

Mám záujem o konzultáciu
Online konzultácie sú bezplatné a nezáväzné

 

Ktoré sú naše najžiadanejšie zákroky?

 

Z akých dôvodov sú Bardejovské kúpele ideálnou lokalitou na absolvovanie vášho skrášľovacieho zákroku?

Poloha kliniky, ktorá je obkolesená prírodou Bardejovských kúpeľov zabezpečuje dostatočnú diskrétnosť a jej nové, moderné vybavenie poskytuje komfortný pobyt.

Bardejovské kúpele sa pýšia výbornými klimatickými podmienkami a na základe opakovaných výskumov patria k miestam na Slovensku s načistejším ovzduším, a preto sú ideálnym miestom na relax.

Nachádza sa tu kyslíková dráha, niekoľko nenáročných turistických a cyklistických chodníkov na spríjemnenie si dňa počas svojho pobytu v tomto krásnom prírodnom prostredí.

Najväčším pokladom Bardejovských kúpeľov je však liečivá minerálna voda, pre ktorú sú tieto kúpele známe, a ktorej pitie má blahodárne účinky pri liečbe rôznych ochorení. Predovšetkým sa využíva pri liečbe chorôb zažívacieho traktu, onkologických ochorení a ochorení dýchacích ciest.

 

Čo všetko máte k dispozícii počas vášho pobytu v Bardejovských kúpeľoch?

Naši klienti, ale aj ich rodinní príslušníci si v kúpeľoch prídu na svoje, aj čo sa týka možností trávenia voľného času. Súčasťou kúpeľov je Wellness Spa komplex, ktorý pozostáva z vodného sveta a saunového sveta.

Vodný svet tvoria tri bazény, a to:

  • relaxačný
  • kľudový
  • detský

 

Saunový svet obsahuje štyri druhy sáun:

  • suchú
  • inhalačnú
  • parnú
  • infrasaunu

 

V priestoroch Wellnessu môžete tatiež využiť služby fitness centra, alebo si vybrať z ponuky masáží ako napríklad:

  • klasická masáž
  • masáž lávovými kameňmi
  • reflexná masáž
  • aromaterapeutická masáž.

 

Milovníci kultúry a športu možu využiť:

  • letné kúpalisko obkolesené lesíkom
  • tenisové kurty
  • minigolf
  • skanzén s ľudovou architektúrou
  • kino
  • kaviarne so živou hudbou

 

Mám záujem o konzultáciu
Online konzultácie sú bezplatné a nezáväzné

 

V Bardejovských kúpeľoch sa taktiež nachádza Beauty Studio ponúkajúce široké spektrum ošetrení a kúr pre pokožku tváre a tela, a to:

  • kozmetické ošetrenia a kúry
  • telové ošetrenia
  • úprava vizáže
  • prístrojové ošetrenia ( vrások, jaziev, pigmentových škvŕn a cievok)
  • neinvazívne odburávanie tuku
  • odstraňovanie strií, celulitídy, alebo nežiadúceho ochlpenia
  • a ďalšie služby

 

O nadchádzajúcich novinkách a akciách vás budeme informovať prostredníctvom sociálnych médií a newslettra. Bližšie informácie ohľadom našej kliniky a poskytovaných služieb si môžete vypýtať zaslaním emailu, telefonicky, cez komunikačné prostriedky na sociálnych médiách, alebo priamo na recepcii kliniky.

Náš tím špecialistov vám s ochotou pomôže a poradí. Tešíme sa na vašu návštevu na klinike plastickej chirurgie Hebe Clinic!

 

Ďalšie novinky

Hebe centrum

Rozhovor s MUDr. Jurajom Gajdošom, MBA o Deep Plane Facelifte

MUDr. Juraj Gajdoš, MBA, ako jeden z mála chirurgov na Slovensku, vykonáva najnovšiu metódu Faceliftu - Deep Plane Facelift. Pána doktora sme sa opýtali na prínosy tejto metódy...
Kozmetická chirurgia
Hebe centrum

Plastická operácia na splátky

Zákroky plastickej chirurgie je možné štandardne financovať cez splátkový program. Dozviete sa ako financovať plastickú operáciu na splátky
Kozmetická chirurgia
Hebe centrum

Deep Plane Facelift

Účinnú metódu SMAS Facelift aktuálne predbieha ešte efektívnejšia novinka na trhu, známa pod názvom Deep Plane Facelift. Pre jej prirodzené a dlhodobé výsledky, ktoré trvajú aj...
Kozmetická chirurgia

 

Prečo si vybrať nás?

Hebe centrum Vám ponúka služby, renomovaných plastických chirurgov a bezplatnú online konzultáciu z pohodlia domova.

cenovo-dostupne.jpg

CENOVO DOSTUPNÉ

Atraktívne ceny plastickej chirurgie

skuseny-personal.jpg

SKÚSENÍ PERSONÁL

Vysoko kvalifikovaný a licencovaný

bez-poplatkov.jpg

BEZ SKRYTÝCH POPLATKOV

Žiadne poplatky navyše

konzultacie-zdarma.jpg

KONZULTÁCIE ZDARMA

Bezplatné online konzultácie

vizualizacia-zakroku.jpg

VIZUALIZÁCIA ZÁKROKU

Bezplatná vizualizácia zákroku

sterilita-a-bezpecnost.jpg

STERILITA A BEZPEČNOSŤ

Bezpečné a čisté prostredie

Využite konzultáciu zdarma


Online konzultácie sú zadarmo a sú nezáväzné. Najskôr Vám do 24 hodín zašleme email s detailami o procedúre, o ktorú máte záujem spolu s linkou na Medicínsky dotazník. Alebo ak máte záujem o posudok lekára vyplňte Zdravotný dotazník spolu s fotkami.