Online konzultácia z pohodlia domova

Vzhľadom k závažnej situácii, ktorá neobišla ani našu krajinu sme museli prijať nevyhnutné opatrenia, aby sme ochránili Vás našich klientov, ako aj našich lekárov a personál. Zrušili sme všetky plánované termíny zákrokov a našli sme pre vás náhradné termíny.

online-konzultacie.jpg

 

Aj napriek vážnej situácii Vám budeme počas týchto dní plne k dispozícii a to prostredníctvom online konzultácii z pohodlia Vášho domova. Stačí ak nám zašlete fotografie oblastí, ktoré si chcete nechať ošetriť a naši plastickí chirurgovia ich online posúdia. Následne Vám zašleme do vašej emailovej schránky posudok spolu s podrobnými informáciami a cenou zákroku.

Aby naši plastickí chirurgovia čo najlepšie pochopili váš problém, môžete nám vyplniť medicínsky dotazník, kde spolu s fotografiami zašlete základné informácie o vašom zdravotnom stave.

Ďalšou výhodou, ktorú ponúkame je grafické upravenie vašich fotografií, aby ste si vedeli aj vizuálne predstaviť, ako budete po absolvovaní zákroku vyzerať.

Dúfame, že núdzový stav čoskoro pomienie a naše životy sa vrátia späť do starých koľají. V konečnom dôsledku môžete voľný čas využiť a dopriať si konečne chvíľku pre seba, či už na oddych, alebo na online konzultáciu u nás, ktorú ste dlho odkladali. Je len na vás, ako svoj voľný čas využijete, no hlavne buďte zodpovední a najbližšie dni ostante doma!

Vaše Hebe centrum

 

MÁM ZÁUJEM O ONLINE KONZULTÁCIU
Online konzultácie sú bezplatné a nezáväzné

 

Ďalšie novinky

Hebe centrum

Rozhovor s MUDr. Jurajom Gajdošom, MBA o Deep Plane Facelifte

MUDr. Juraj Gajdoš, MBA, ako jeden z mála chirurgov na Slovensku, vykonáva najnovšiu metódu Faceliftu - Deep Plane Facelift. Pána doktora sme sa opýtali na prínosy tejto metódy...
Kozmetická chirurgia
Hebe centrum

Plastická operácia na splátky

Zákroky plastickej chirurgie je možné štandardne financovať cez splátkový program. Dozviete sa ako financovať plastickú operáciu na splátky
Kozmetická chirurgia
Hebe centrum

Deep Plane Facelift

Účinnú metódu SMAS Facelift aktuálne predbieha ešte efektívnejšia novinka na trhu, známa pod názvom Deep Plane Facelift. Pre jej prirodzené a dlhodobé výsledky, ktoré trvajú aj...
Kozmetická chirurgia

 

Prečo si vybrať nás?

Hebe centrum Vám ponúka služby, renomovaných plastických chirurgov a bezplatnú online konzultáciu z pohodlia domova.

cenovo-dostupne.jpg

CENOVO DOSTUPNÉ

Atraktívne ceny plastickej chirurgie

skuseny-personal.jpg

SKÚSENÍ PERSONÁL

Vysoko kvalifikovaný a licencovaný

bez-poplatkov.jpg

BEZ SKRYTÝCH POPLATKOV

Žiadne poplatky navyše

konzultacie-zdarma.jpg

KONZULTÁCIE ZDARMA

Bezplatné online konzultácie

vizualizacia-zakroku.jpg

VIZUALIZÁCIA ZÁKROKU

Bezplatná vizualizácia zákroku

sterilita-a-bezpecnost.jpg

STERILITA A BEZPEČNOSŤ

Bezpečné a čisté prostredie

Využite konzultáciu zdarma


Online konzultácie sú zadarmo a sú nezáväzné. Najskôr Vám do 24 hodín zašleme email s detailami o procedúre, o ktorú máte záujem spolu s linkou na Medicínsky dotazník. Alebo ak máte záujem o posudok lekára vyplňte Zdravotný dotazník spolu s fotkami.